Η Airlex Hellas θα συμμετέχει στην Climatherm Energy 2022 με δύο θεματικά περίπτερα - Airlex

Η Airlex Hellas θα συμμετέχει στην Climatherm Energy 2022 με δύο θεματικά περίπτερα

Η Airlex Hellas sa με τη διπλή της παρουσία στην Climatherm Energy 2022 θα παρουσιάσει τις λύσεις Επαγγελματικού κλιματισμού μαζί με την LG Business Solutions αλλά και τα προϊόντα Παθητικής Πυροπροστασίας.

H Airlex Hellas sa θα συμμετέχει και φέτος στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως και 27 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η εταιρείαθα παρουσιάσει στους επισκέπτες τις λύσεις Παθητικής Πυροπροστασίας των μεγαλύτερων Οίκων του εξωτερικού, τους οποίους εκπροσωπεί, αλλά και προηγμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης στο κοινό περίπτερό της με την LG Business Solutions.

Στο περίπτερο της Παθητικής Πυροπροστασίας της Airlex Hellas sa (Hall 3, Διάδρομος Α, περίπτερο 3), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών Παθητικής Πυροπροστασίας των ΟίκωνActionair / Swegon (UK), Klimaoprema (HR), Puma (UK), Polyseam (UK) και Abesco / Neutron Fire (UK) ενώ θα παρουσιαστούν και οι λύσεις στον τομέα του Αερισμού από τον οίκο Dec International καθώς και  Ηχοπαγίδες, μονάδες VAV κλπ. του οίκου Klimaoprema (HR).

Παράλληλα, στο κοινό περίπτερο (Hall 3, Διάδρομος Α, περίπτερο 20)  Airlex Hellas & LG Business Solutions, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για μια τεράστια ποικιλία καινοτόμων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων ικανών να αναβαθμίσουν τους επιχειρήσεις τους. Ειδικότερα, το περίπτερο θα φιλοξενεί λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού, αντλίες θερμότητας και μία ευρεία γκάμα κλιματιστικών, ιδανικά σχεδιασμένα για εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικές αποδόσεις ψύξης – θέρμανσης, που εγγυώνται μειωμένα ενεργειακά κόστη και ικανοποιημένους πελάτες.

Εάν επιθυμείτε να βρεθείτε στην Climatherm Energy 2022 και να δείτε από κοντά όλες τις λύσεις αλλά και τα προϊόντα της Airlex Hellas sa τόσο στο Περίπτερο της Παθητικής Πυροπροστασίας, όσο και στο κοινό Περίπτερο Airlex Hellas sa & LG Business Solutions, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κατεβάσετε την Πρόσκλησή σας μέσω της ηλεκτρονικής προεγγραφής!

Κατεβάστε την προσωπική σας πρόσκληση εδώ!

AIRLEX

Ανδρέα Παπανδρέου 108 – 16674 Γλυφάδα

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 210 9650850

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.