Γνωρίστε την τεχνολογία UVnano στα κλιματιστικά LG Business Solutions και απολαύστε καθαρό αέρα! - Airlex

Γνωρίστε την τεχνολογία UVnano στα κλιματιστικά LG Business Solutions και απολαύστε καθαρό αέρα!

UVNANO LG

Το επίπεδο καθαρότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγιεινή και την καθημερινότητά μας. Η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με την πανδημία επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας με πολλούς τρόπους, κυρίως λόγω του ανεπαρκούς αερισμού και της χαμηλής ποιότητας αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Χάρη στην νέα τεχνολογία UVnano στα κλιματιστικά LG Business Solutions, το επίπεδο ποιότητας του αέρα μπορεί να βελτιωθεί αισθητά, με απαλλαγή από τα βακτήρια.

UVnano από την LG Business Solutions

UVnano™
Απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%* με φωτισμό LED UV, που διατηρεί τον ανεμιστήρα καθαρο

Με στόχο την εξασφάλιση μιας πραγματικά καθαρής ατμόσφαιρας σε εσωτερικούς χώρους και με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), το τμήμα Business Solutions της LG Electronics εξόπλισε πρόσφατα τα κλιματιστικά LG DUAL COOL Deluxe και ARTCOOL Mirror με τη Νέα Τεχνολογία UV LED UVnano. Χάρη σε αυτήν, ο ανεμιστήρας διατηρείται απαλλαγμένος από βακτήρια κατά 99,99% μέσω υπεριώδη φωτισμού. Οι ακτίνες UV που εκπέμπουν LED ακτινοβολία είναι τοποθετημένες κάτω από τον ανεμιστήρα, καταστρέφοντας άμεσα το DNA των μικροοργανισμών και έτσι καθιστούν αδύνατο τον πολλαπλασιασμό τους, ενώ εμποδίζει την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών σωματιδίων.

Η διαδικασία καθαρισμού αέρα πλήρους κλίμακας που προσφέρουν τα κλιματιστικά LG DUALCOOL επιτρέπουν στον αέρα να καθαρίζεται αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα διατηρείται μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο.

Με την αυτόματη ανίχνευση PM1.0, ο αισθητήρας ανιχνεύει αυτόματα την ποιότητα του αέρα και τα σωματίδια σκόνης σε μέγεθος έως και PM1.0

Ο Διαχύτης Ιόντων διαχέει 5 εκατομμύρια ανιόντα τα οποία εξουδετερώνουν τα νανοσωματίδια στον αέρα. Με το Filtration System, το θετικά φορτισμένο Micro Dust φίλτρο, συγκρατεί εύκολα τα αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια που βρίσκονται στον αέρα. Τέλος, μέσω της οθόνης Indoor Air Quality (IAQ), προβάλλονται οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο μέσω εικονιδίων, που αλλάζουν χρώμα για να αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του περιβάλλοντος.

Διεθνείς Πιστοποιήσεις UVnano™

Πιστοποίηση από TUV

Απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%* με φωτισμό LED UV, που διατηρεί τον ανεμιστήρα καθαρό.

*Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι η UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV, τα οποία βρίσκονται κάτω από τον ανεμιστήρα. Στα μοντέλα της δοκιμής συγκαταλέγονται τα S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) και S3NM24K21GA (SK). Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι το κλιματιστικό απελευθερώνει αέρα χωρίς βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.

Πιστοποίηση από KTR

*Από δοκιμή που διενήργησε η KTR, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι η UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV, τα οποία βρίσκονται κάτω από τον ανεμιστήρα. Στα μοντέλα της δοκιμής συγκαταλέγονται τα S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) και S3NM24K21GA (SK). Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι το κλιματιστικό απελευθερώνει αέρα χωρίς βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.

AIRLEX

Ανδρέα Παπανδρέου 108 – 16674 Γλυφάδα

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 210 9650850

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία μέσω της αποθήκευσης προτιμήσεων και επαναλαμβανόμενων επισκέψεων. Με την επιλογή “Αποδοχή”, αποδέχεστε την χρησιμοποίησή τους καθώς και την Πολιτική Απορρήτου.